Historia naturalna i moralna jedzenia / Maguelonne Toussaint-Samat ; przeł. Anna Bożenna Matusiak, Maria Ochab.

By: Contributor(s): Language: Polish Original language: French Series: Seria z WagąPublication details: Warszawa : W.A.B., 2002.Description: 667, [5] s. ; 21 cmISBN:
  • 8388221329
Other title:
  • Tyt. oryg.: Histoire naturelle & morale de la nourriture
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Książka Biblioteka UAFM Czytelnia Medyczna CZ 613.2 Dostępne na półce w Czytelni Medycznej 10014229
Książka Biblioteka UAFM Magazyn M-045454 Available 10016488
Total holds: 0
Logo Funduszy Europejskich Wiedza Edukacja Rozwój Flaga Rzeczypospolitej Polskiej Logo Unii Europejskiej Europejski Fundusz Społeczny